Nosaltres

Benvinguts a la nostra web.  Som la Mireia i el Xavier dos apassionats des de fa molts anys per els Jacks Russells Terriers. Des de que vam començar a compartir la nostra vida sempre hem estat envoltats de mascotes.Primer tenint gossos de raçes grans fins que en un concurs caní el nostre interés es va desviar cap a una altre raça com són els Jacks Russells. Des d’aquell moment ens vam començar a introduir en el món dels terriers,conéixent grans criadors de prestigi tant a nivell nacional com internacional i obtenint d’ells un bon assessorament. D’això ja han passat uns quants dies i la nostra evolució com a criadors a anat a més fins al punt de crear una  cria  familiar i selectiva amb poques camades a l’any i buscant la màxima perfecció dins l’estandard del Jack Russell.

Qui ho diría que des d’un primer moment vam quedar enamorats  d’uns éssers tant simpàtics , intel.ligents i molt familiars com son els Jacks Russells.

Els nostres jacks néixen i creixen en un entorn privilegiat amb nosaltres, un espai en plena natura on cada dia gaudeixen del sol i de l’espai verd que els envolta en temps càlid o de la neu quan cau a l’hivern. Ens trobem a la comarca del Berguedà entre la serralada de Queralt i els Rasos de Peguera i sota de les muntanyes del Cim d’Estela i el Roc d’Auró d’aquí el  nom del nostre afixe . Reconeguts per la Fédération Cynologique Internacionale amb  el núm. 0088/07  i amb el Registre de Nucli Zoològic  núm. B2500993 per el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural  de la Generalitat de Catalunya.

Per conèixens i  visitar els nostres jacks cal concertar cita prèvia.

Mireia SIR_1073 copiaweb

 BREU HISTÒRIA DEL  JACK RUSSELL

HISTÒRIA

El Jack Russell té els seus origens pels voltants del 1800 a Anglaterra gràcies als esforços del capellà John Russell que va volguer convertir l’estil dels Fox Terriers a les seves necessitats, volia tenir un gos ràpid com els foxhounds i alhora que pogués entrar als caus  a la caçera de guineus i altres animals. Aconseguint dues varietats de gos, un de més alçada que seria anomenat Parson Russell i un altre de pota curta i que el coneixem com Jack Russell Terrier .

El Jack Russell Terrier encara que els seus origens fossin a l’àntiga Anglaterra, el país on es va desenvolupar més la raça va ser a Austràlia.

Riveri Girona 2016 SIR_2006 copia
Riveri Caldes de Malavella 2015 SIR_9931 copia
Mireia SIR_1073 copiaweb
Riberi i Xavi SIR_2115 copiaweb

ELS NOSTRES CADELLS

Quant parlem de cadells, s’ha de tenir en compte unes indicacions molt importants per poder gaudir d’una  bona convivència i educació tant del nostre cadell com de nosaltres mateixos. UN CADELL NO ÉS UN JUGUET.  El primer , és estar ben concienciats que el nostre cadell serà una part més de la nostra familia, necessitant mims i bons tractes . Segon  , les nostres vides i hàbits han de variar  pensant que el nostre nou membre de la familia necessita : córrer , jugar i també fer les seves necessitats. És per aquesta raó que ens agrada saber costums i hàbits de les families que volen tenir un Jack Russell del nostre afixe. Nosaltres hi som per ajudar-vos i orientar-vos en el dia a dia amb el vostre jack però la clau de la bona convivència  i educació amb la vostra mascota sou vosaltres.

Rocdauro no és un criadero comercial ni amb ànim de lucre. La nostra activitat és familiar i s’emmarca dins les aficions contemplades com lúdico-deportives per la legislació vigent. Els nostres cadells s’entreguen a partir de les vuit setmanes de vida, sempre respectant la  unió amb la  mare fins al moment que començem a destetar-los, com diriem en el llenguatge caní i on la mare va perdent el protagonisme de mamantar-los .Llavors comença la introducció de mousse o de pinso apropiat per els seus  primers dies de vida.

S’entreguen amb les vacunes corresponents . Amb microxip i donats d’alta a la Aiac ( Associacció Identificativa d’Animals de Companyia ) . Cartilla sanitària . Certificat de garantía sobre enfermetats viriques i congènites i inscripció al LOE  ( LLibre de Origens Espanyol ) ,és a dir el seu Pedigree. Un saquet de pinso juntament amb el seu mesurador per als primers dies de l’arribada a casa. El mateix aliment que menjava a Rocdauro.

Rocdauró -Criador Jack Rusell a Catalunya background image
You can enable/disable content protection from Theme Options and customize this message too.